Boukjes Blog: Goede voornemens

Lieve Van Stallers,

Wij hopen dat jullie én jullie honden een relaxte en gezellige jaarwisseling hebben gehad. We zijn alweer wat verder gevorderd in het nieuwe jaar, maar je had vast nieuwe goede voornemens voor dit jaar.

Misschien wil jij dit jaar elke maand een leuke puzzel of andere voeruitdaging voor je hond aanschaffen. Zodat je aan het eind van het jaar een goed gevulde kast hebt vol hersenwerkjes voor jouw hond. Of misschien ben je van plan je hond nieuwe vaardigheden aan te leren.

Van Stal heeft natuurlijk ook goede voornemens. Wij zijn druk bezig met het uitrollen van onze uitgebreide, online leeromgeving. Ook willen we dit jaar maandelijks een dag met leuke workshops of lezingen organiseren. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Volg ons op Instagram en Facebook!

Alsjeblaft! Een online leeromgeving

Zowel de cursussen als de privé trajecten Van Stal krijgen een eigen online leeromgeving boordevol uitgebreide nieuwe theorie, trainingsvideo’s en huiswerkopdrachten in hapklare brok. In deze leeromgeving zit allerlei waardevolle informatie, zoals af te huren losloopveldjes, artikelen, een koppel/oppasservice en een soort marktplaats om bijv. je puzzel te ruilen of een tuigje te verkopen. Kortom een Van Stal community voor jou en alle andere Van Stallers.

Zeer binnenkort zal er een bèta versie beschikbaar zijn van de Van Stal leeromgeving. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@vanstal.nl. Wij sturen je een update zodra de leeromgeving beschikbaar is.

Team Van Stal wenst jou en je hond een heel blij en inspiratievol jaar!