Over Van Stal

Precies op de grens van Amsterdam ligt paarden- en hondenschool Van Stal. Hier trainen we het gehele jaar door, lekker in het zonnetje of op het overdekte terrein. Bij ons is het altijd lente!

WIJ ZIJN VAN STAL, BIJ ONS LOOPT HET WÉL LOS

Precies op de grens van Amsterdam ligt Hondenschool Van Stal en Paardenschool Van Stal. Hier trainen we het gehele jaar door, lekker in het zonnetje of op het overdekte terrein. Bij ons is het altijd lente!

Van Stal is geen gewone stal, de paarden staan niet op stal en we zijn geen pensionstal. De dieren staan in een Paddock Paradise. Dag en nacht kunnen zij zich vrij bewegen en zichzelf voorzien in hun natuurlijke behoeften. In kuddeverband kunnen ze spelen, slapen en eten; er wordt ruwvoer van zeer goede kwaliteit gevoerd en er zijn voldoende droge schuilmogelijkheden.

DIT MAAKT VAN STAL EEN DIERVRIENDELIJKE PAARDENSCHOOL

Bij ons werken professionele instructeurs met ruime ervaring. Wij geven les op basis van Natural Horsemanship; een samenwerking tussen mens en dier op basis van vertrouwen en respect. In de trainingen leer je hoe paarden denken en hoe je met jouw lichaamstaal met paarden kunt communiceren. Wij combineren grondwerk met rijden.

HONDENSCHOOL VAN STAL

Het uitgangspunt van de Hondenschool Van Stal is het positief trainen van honden en vooral het leren begrijpen van de hondentaal. Op deze manier bouw je een onvoorwaardelijke band op met je hond en wordt het trainen alleen maar leuker en begrijpelijker, zowel voor hond als baas. Onze leraren zijn gediplomeerde, gecertificeerde en geaccrediteerde honden- (en mensen-) trainers met veel ervaring. Alle honden en begeleiders zijn welkom, we hebben een Puppyschool Van Stal voor pups vanaf 8 weken, kleuterschool en een Basisschool Van Stal voor honden vanaf 12 weken. Het hele jaar door is het een feest om hier te trainen, weer of geen weer, door het overdekte trainingsterrein.

We gaan voor het beste resultaat en dat houdt in dat we goed naar de hond-baas combinatie kijken. Want geen enkele hond en baas zijn hetzelfde en dat maakt juist ons vak zo leuk. Door de persoonlijke aandacht en de focus op gedrag, helpen we je een zo goed mogelijke band met je hond op te bouwen waar jullie samen jarenlang plezier van hebben.

“We vonden het tijd voor een professionele maar liefdevolle school voor honden en paarden. Al jaren liep ik met dit idee en toen we Van Stal eenmaal konden gaan inrichten werd mijn droom werkelijkheid. Ik geniet dagelijks van de paarden om ons heen en van de mensen en honden die zien dat het anders kan!”  -Boukje-

Van Stal is opgericht in 2015 door Boukje van Hilst en Wessel Brunink.