Lijkt jouw paard op één van de karakters uit The Muppet Show?

Lijkt jouw paard op één van de karakters uit The Muppet Show?

Lijkt jouw paard op één van de karakters uit The Muppet Show? The Muppet Show, wie kent het niet! Deze wereldberoemde, hilarische tv-serie brengt inspiratie voor een totaal nieuwe indeling van paardentypes. Herken jij het karakter van je paard in één van de onderstaande Muppets?

Kermit de Kikker
Als leider en presentator wil Kermit graag dat alles gladjes verloopt. Omdat de Muppet Show nu eenmaal een rommeltje is en Kermit ook nog een ‘zachte’ leiderschapsstijl hanteert, gaat er regelmatig wat fout. Uiteindelijk lukt het Kermit meestal met hulp om de groep weer op de rit te krijgen. Is het jouw paard dat op democratische wijze de kudde bij elkaar brengt en houdt? Dat zich bekommert om de ander en volhoudt bij het vinden van oplossingen? Geef jouw kikker (prins) dan maar een dikke kus.

Miss Piggy
Zeg je Miss Piggy, dan zeg je sterallures. Is jouw merrie ervan overtuigd dat ze dé grote ster is? Dan zal een ander paard in de kudde die dit in haar ogen ondermijnt, het direct moeten ontgelden. Maar zoals het een echte Miss Piggy betaamt, is jouw diva stiekem ook heel knuffelig en heeft ze behoefte aan erkenning.

Statler & Waldorf
Statler en Waldorf, het cynische duo dat vanaf het balkon iedereen bekritiseert of uitlacht. Denk: hengstige merrie waarbij je het nooit goed kan doen. Ook al doe je dingen nog zo invoelend, het is net niet hoe zij het wil. Gelukkig is die hengstigheid tijdelijk. En hopelijk heb je één zo’n merrie, geen twee tegelijk