Kinderfeestje

Uw kind is jarig en dat moet gevierd worden! Dat kan bij VAN STAL in Amstelveen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Er is er één jarig en dat moet gevierd worden. Kinderfeestje Van Stal is voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij mooi weer lekker buiten met de paarden in de zon en cadeautjes op het balkon. Of, als het weer tegenzit, lekker droog in de binnenbak en in onze gezellige kantine.

Kinderfeestje Van Stal

Tijdsduur: Twee uur

Eerst verzamelen, liedje zingen, taart eten en cadeautjes uitpakken in de kantine. De paardenbak lijkt wel een groot winkelcentrum. Hier krijgen de kinderen allerlei opdrachten om inkopen te doen met en voor de paarden. Zo kunnen de kinderen al winkelend versiersels voor de paarden ‘kopen’ en de paarden versieren met handgemaakte versiersels. Om de beurt zullen de kinderen op een paard zitten; winkelier zijn of de begeleider van het paard. Via de catwalk is er gelegenheid een presentatie met de versierde paarden te doen, een leuk fotomoment.

Op deze manier maken de kinderen op een speelse, fantasierijke manier kennis met paarden. De pony’s worden door de begeleiders vastgehouden en zij helpen de kinderen. Samen maken we er een leuk én veilig feestje van.

Kosten: €325 voor 8 kinderen. Voor elk extra kindje rekenen we €25 met een maximum van 12 kinderen. Het feestje is inclusief koffie en thee voor 2 ouders. Als er meerdere ouders koffie of thee gebruiken wordt dat in de eindafrekening meegenomen. Afrekenen doen we aan het eind van het feestje en kan contant of per pin.

Kleding: Paardrijkleding en anders een stevige joggingbroek, soepele bovenkleding, rubberen laarzen, of stevige schoenen. Geen ander schoeisel i.v.m. de veiligheid.

Let op! De taart neemt u zelf mee. Limonade, bordjes en taartvorkjes hebben wij.

Feestje boeken:
Een kinderfeestje Van Stal is mogelijk op zaterdag en zondag. Wil je een feestje organiseren? Stuur dan een mailtje naar info@vanstal.nl met de gewenste datum en tijd, en het aantal kinderen. Vervolgens hebben wij 2 à 3 werkdagen nodig om de reservering definitief te maken. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen!