Kinderfeestje

Uw kind is jarig en dat moet gevierd worden! Dat kan bij VAN STAL in Amstelveen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Er is er één jarig en dat moet gevierd worden. Kinderfeestje Van Stal is voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij mooi weer lekker buiten met de paarden in de zon en cadeautjes op het balkon. Of, als het weer tegenzit, lekker droog in de binnenbak en in onze gezellige kantine.

Kinderfeestje Van Stal

Tijdsduur: Twee uur

Eerst verzamelen, liedje zingen, taart eten en cadeautjes uitpakken in de kantine. De paardenbak lijkt wel een groot winkelcentrum. Hier krijgen de kinderen allerlei opdrachten om inkopen te doen met en voor de paarden. Zo kunnen de kinderen al winkelend versiersels voor de paarden ‘kopen’ en de paarden versieren met handgemaakte versiersels. Om de beurt zullen de kinderen op een paard zitten; winkelier zijn of de begeleider van het paard. Via de catwalk is er gelegenheid een presentatie met de versierde paarden te doen, een leuk fotomoment.

Op deze manier maken de kinderen op een speelse, fantasierijke manier kennis met paarden. De pony’s worden door de begeleiders vastgehouden en zij helpen de kinderen. Er is altijd een hoofdbegeleider. Eén begeleider en 2 à 3 kinderen per pony.

Dit feestje kost € 325 en daar mag je 8 kinderen voor meenemen. Voor elk extra kind betaal je € 25 en het maximum aantal kinderen dat mee doet aan een feestje is 12. Wil je toch meer kinderen uitnodigen? Dit is bespreekbaar en het programma zal worden aangepast.

Definitieve aantal kinderen minimaal 1 week voor aanvang opgeven i.v.m regelen van begeleiding.

Kleding: Paardrijkleding en anders een stevige joggingbroek, soepele bovenkleding, rubberen laarzen, of stevige schoenen. Geen ander schoeisel i.v.m. de veiligheid.
De taart neemt u zelf mee. Limonade, bordjes en taartvorkjes hebben wij.

Feestje boeken:
Inschrijven doe je via de tabel bovenaan deze pagina. Kies datum en klik op inschrijven. Na het aanmaken van een account waarbij je de jarige Job toevoegt als diersoort doe je een aanbetaling van €100,-
Het restbedrag wordt per pin afgerekend op de dag van het feestje. Na je inschrijving ontvang je van ons nog de nodige informatie.

Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen!