Overzicht - Honden - Cursussen

Puppyschool Van Stal

Op het moment dat we een pup krijgen, zijn ze nog niet af. Ze spreken geen Nederlands en zijn volop in ontwikkeling. Tussen de 8 en de 12 weken wordt een pup grotendeels gevormd, dit is een hele belangrijke fase. Het leervermogen in deze periode is zeer groot. Zowel de positieve als negatieve ervaringen kunnen de rest van hun leven bepalen. 3 praktijklessen van 45 minuten en 3 online theorielessen door gecertificeerde en gekwalificeerde instructeurs voor €99,-…

BEKIJKEN
klavertje

Elementary Course Van Stal ENGLISH

This is basic training for you and for your dog. The training is suitable for dogs from 12 weeks and older. We work with positive training to build a good relationship between you and your dog. You will learn a lot in one month about dogs, their body language and behaviour. We have a nice theory room and you can train indoors. For €249,50….

BEKIJKEN
klavertje

Avond Basisschool Van Stal

Dit is een basistraining voor jou en voor je hond. De training is geschikt voor honden vanaf 12 weken en dus ook voor de oudere hond. We werken met positieve training aan een goede relatie tussen jou en je hond. Je gaat in een maand tijd heel veel leren over honden, hun lichaamstaal en gedrag. We hebben een mooie theorie ruimte en er kan binnen getraind worden. Voor €249,50….

BEKIJKEN
klavertje

Ochtend Basisschool Van Stal

Dit is een basistraining voor jou en voor je hond. De training is geschikt voor honden vanaf 12 weken en dus ook voor de oudere hond. We werken met positieve training aan een goede relatie tussen jou en je hond. De Ochtend Basisschool Van Stal is een cursus van 8 lessen. Voor €249,50,-…

BEKIJKEN
klavertje

Kleuterschool Van Stal

Help mijn pup wordt een kleuter!  Wat moet ik nu?  Hij hangt nog steeds in broekspijpen, springt op tegen het bezoek of op de bank, lijkt onvermoeibaar, heeft bananen in zijn oren en lijkt soms alles te zijn vergeten wat ie heeft geleerd….

BEKIJKEN
klavertje

Reactieve honden

Heb jij een uitvallende blaffende hond? Vraag je je af waarom je hond dat doet? Tijdens de cursus reactieve honden geven wij je inzicht in het gedrag en de lichaamstaal van je hond. We helpen je oplossingsgericht te denken en jou een vertrouwde begeleider van je hond te maken. Voor €399,-…

BEKIJKEN
klavertje

Hond/paard cursus

Blaft jouw hond naar paarden? En rent hij er ook achteraan? Dé Hondenschool Van Stal heeft de oplossing. Hond/Paard-lessen. In 4 praktijklessen en een theorieles, leer je jouw hond goed bij je te laten komen als het nodig is. Klik door om te zien wanneer er een nieuwe cursus start bij VAN STAL, de méést diervriendelijke honden- en paardenschool van Nederland. Voor €250,00….

BEKIJKEN
klavertje

Gedragstherapie of Privé-training

Ondervind je problemen met je hond en zou je daarbij persoonlijke hulp kunnen gebruiken? Tijdens een gedragsconsult kijken we naar de problemen die jij tegenkomt met je hond. Aansluitend geven we je een advies op maat, zodat je daarmee aan de slag kunt gaan. De lessen zijn zowel mogelijk bij Van Stal als bij jou thuis in jullie eigen omgeving. Vanaf € 115 per anderhalf uur…

BEKIJKEN
klavertje

Huisbezoek Van Stal

Ondervind je problemen met je hond en zou je daarbij persoonlijke hulp kunnen gebruiken? Tijdens een huisbezoek kijken we naar de problemen die jij tegenkomt met je hond. Aansluitend geven we je een advies op maat, zodat je daarmee aan de slag kunt gaan….

BEKIJKEN
klavertje

Telefonisch gedragsconsult

Het kan zijn dat je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid om naar Van Stal te komen. Wil je wel graag een keer een gedragsdeskundige Van Stal spreken om het over het gedrag van jouw hond te hebben dan zou je een telefonisch consult kunnen overwegen….

BEKIJKEN
klavertje

Puppy speeldate

De socialisatie periode is een hele belangrijke periode in het leven van een puppy. Pups die in deze periode van hun leven in isolatie zouden leven, zullen nooit meer een sociale omgang met ons drukke bestaan hebben en dus altijd bang blijven voor de buitenwereld. De speeldates zijn op zaterdagen, om 13:30 uur….

BEKIJKEN
klavertje

Sociale wandeling

Wandel jij mee met je hond tijdens onze sociale wandelingen? Honden zijn per definitie sociale wezens. Het is belangrijk om te weten hoe honden communiceren ten opzichte van elkaar. Tegenwoordig zien we veel miscommunicatie tussen honden ontstaan omdat ze niet meer honds leren communiceren….

BEKIJKEN
klavertje

Workshop/Lezing

Bij Van Stal delen we graag kennis. Je kan al voor een klein bedrag veel kennis op doen door een lezing te volgen. Wij creëren bewustzijn over honden en hun gedrag. Schrijf je snel in voor deze lezing, zodat je verzekerd bent van een plekje. Honden begrijpen, Puppyparcours, Hierkomen en een puzzeltocht! Alles komt deze […]…

 27,50
BEKIJKEN
klavertje

Middelbare School

Wanneer tijdens de basisschool Van Stal het fundament tussen jou en jouw hond is gelegd, zijn jullie klaar om te werken aan verdieping en de puntjes op de i. Tijdens de training werken we met praktijk gerichte oefeningen zowel aan jullie samenwerking als jullie persoonlijke uitdaging….

BEKIJKEN
klavertje

Hond/paard vervolgcursus

Tijdens de vervolg cursus hond/paard gaan we ons nog meer verdiepen in de hondentaal en werken aan zelfbeheersing van de hond met een zelfbeheerste eigenaar. Klik door om te zien wanneer er een nieuwe cursus start bij Van Stal, de méést diervriendelijke honden- en paardenschool van Nederland….

BEKIJKEN
klavertje

Detectie cursus

Honden leven in geurbeelden. De neus wordt dagelijks achterna gegaan, geurtjes worden geanalyseerd en indrukken worden verwerkt. Gevoel van veiligheid, informatie over andere honden maar ook informatie over emoties en ziekteverschijnselen zijn voor een hond “te zien” via de neus. Werken met de neus is een uitdagende bezigheid, waar de hond veel voldoening uit kan halen….

BEKIJKEN
klavertje

Combi Kamp Van Stal

Ponykamp maar dan anders. Bij Van Stal zijn natuurlijk pony’s, maar ook andere dieren. Zoals varkens, honden en kippen. En daar kan je van leren.

Kan je elk dier trainen?

Dieren zijn slimmer dan je denkt. Elk dier kan je wel iets aanleren. Maar ook wel iets van leren. Als het jou ook leuk lijkt om dieren te komen trainen dan is Combikamp Van Stal het vakantiekamp voor jou.

 297,00
BEKIJKEN
klavertje

Reactieve honden Vervolg

Heb jij een uitvallende blaffende hond? Vraag je je af waarom je hond dat doet? Tijdens de cursus uitvallende honden geven wij je inzicht in het gedrag en de lichaamstaal van je hond. We helpen je oplossingsgericht te denken en jou een vertrouwde begeleider van je hond te maken. Voor €125,-…

BEKIJKEN